Bratislava bude opäť hostiť Firemné MSR v malom futbale

Slovenský zväz malého futbalu organizuje v piatok 10. mája druhú edíciu Firemných majstrovstiev Slovenska v malom futbale. Prvý ročník podujatia si šport a skvelý teambuilding užilo až 60 tímov z celého Slovenska. Pre účastníkov bude aj tento raz pripravený bohatý program plný dobrej nálady a športových výkonov.

EURO BUSINESS CUP 2023 so slovenskými tímami

Už vo štvrtok 19.10. odštartuje v tureckej Antalyi ďalší ročník medzinárodnej firemnej súťaže pod názvom EURO Business Cup. Slovensko bude mať na turnaji dvojnásobné zastúpenie.

Pozrite si oficiálne aftermovie z Firemných MSR v malom futbale 2023

Prinášame Vám oficiálne aftermovie z prvého ročníka Firemných MSR v malom futbale, ktoré sa konali 28.4.2023 v Bratislave. Vychnutnajte si atmosféru turnaja, ktorého sa zúčastnilo až 60 firemných tímov z celého Slovenska. Z celkového prvenstva sa tešil tím Schaeffler Slovensko, striebornú priečku obsadil Volkswagen Slovakia a z bronzu sa radoval tím Niké.

Futbox: Staňte sa BombMastrom a PassMastrom MSR

Futbox ako najfutbalovejšia slovenská značka so snahou pravidelne prinášať unikátnu futbalovú zábavu prostredníctvom svojich produktov, ktoré sama výmýšľa, navrhuje i výraba, zavíta i na pripravované Firemné MSR v malom futbale.

GCP centrum: Príďte k nám a zistite, kde sú vaše výkonnostné hranice.

Na firemných MSR v malom futbale sa môžete tešiť na recovery zónu v podaní Go Create Performance centra. Sú to odborníci na slovo vzatí v oblasti fyzioterapie, diagnostiky či regenerácie. Môžete sa na nich obrátiť s akýmikoľvek otázkami. Ako športové diagnostické a regeneračné centrum pôsobia v Bratislave už takmer 6 rokov.

ASO Vending: Náš nový automat plný chutí

Ten, kto povedal, že za peniaze si šťastie nekúpite… nemal tak úplne pravdu. Rok 2023 začíname s úplnou novinkou – automat, plný chutí a pokušení. Nechajte sa zviesť a doprajte si niečo skutočne lahodné. Je to Váš moment, Vaša chvíľka, ktorá dokáže zmeniť celý deň na niečo pozitívne.

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1.liga
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Slovensko (SLO) 1.liga