|
Stanislav Chudík

Dôležité informácie pred Firemnými MSR

Firemné MSR

Už o pár dní sa spoločne stretneme na 2.ročníku Firemných MSR v malom futbale.

Príchod & Parking

Adresa podujatia: Štadión Pasienky,Trnavská 3011/33C, 831 04 Bratislava
Vjazd do areálu Štadióna Pasienky je od OC VIVO (bývalý Polus), veľké cirkusové šapitó (STARS Auditorium) budete mať po ľavej ruke. Parkovanie je možné dookola veľkého štadióna.


Prosím dostavte sa ako tím na registráciu najneskôr 45 minút pred vaším prvým zápasom. Rozpis zápasov základných skupín je už na webe. Na rovnakej adrese priebežne počas turnaja nájdete tabuľky, výsledky zápasov a rozpis zápasov na play-off. Aktuálne informácie vždy nájdete aj na našich sociálnych sieťach:FB: @SZMFmalyfutbal, IG:@malyfutbal, TIKTOK:@malyfutbal

Povrch & Výstroj

Hrá sa na umelej a kvalitnej živej tráve. Hráči sú povinní mať dresy / tričká rovnakej farby, brankár farebne odlíšený. Holenné chrániče sú odporúčané.
Povolená obuv: lisované kopačky, halovky, turfy
Zakázaná obuv: kolíkové kopačky (!!!)
Šatne, sprchy a toalety budú priamo v zázemí podujatia pri/vo veľkom stane pre účastníkov.

Občerstvenie

Na registrácii obdržíte vouchre na Red Bull a čerstvé pečivo z poctivej pekárne z Tesca. Tí hladnejší budú môcť využiť ponuku gastro stánku a smädnejší ponuku lokálnych pív od Pivovaru U Ábela, remeselného pivovaru zo srdca Rače. V ich ponuke nájdete množstvo pivných špeciálov s nezameniteľnou chuťou a vlastným príbehom, ktoré budete môcť ochutnať už v piatok. Počas celého dňa sa budú starať o pitný režim a do súťaže prispeli viacerými cenami. Tím, ktorý strelí najviac gólov v skupinovej fáze navyše získa aj 50€ do ich pivárne a bude si tak môcť vychutnať až 10 druhov remeselného piva na výčape, chutné šmaky a skvelú atmosféru priamo v priestoroch remeselného pivovaru.


Sprievodné aktivity

Počas celého dňa si budú môcť najmenší fanúšikovia malého futbalu zaskákať na skákacom hrade a tí sebavedomejší otestovať silu svojej strely. Každý tím bude mať 1 pokus na získanie odmeny na kolese šťastia.


O výbornú kávičku s rôznymi príchuťami a o hydratovanie prostredníctvom kvalitných iontových nápojov sa postará ASO Vending.
Go Create Performance centrum pre vás pripravilo recovery zónu, ktorú nájdete vo veľkom stane. V recovery zóne si môžete oddýchnuť medzi jednotlivými zápasmi a nabrať potrebné sily do ďalších. Doprajte si regeneráciu ako profíci! Máte možnosť vyskúšať si regeneračné masážne nohavice, ktoré dodajú vašim nohám ľahkosť do ďalšieho zápasu. K dispozícii budú aj valce, masážne pištole, thermo terapia, ale aj vibračná terapia. Nebude chýbať ani potrebné poradenstvo z oblasti správneho uvoľňovania a strečingu medzi zápasmi.
V prípade, že by ste nestihli cez týždeň úpravu svojho strihu, mysleli sme aj na toto. Dvaja šikovní barberi z MMG BARBERS sa budú o vás celý deň starať, aby look korešpondoval s vašimi výkonmi na ihrisku.
V stánku Direct Real budete môcť využiť Realitnú poradňu, zistiť viac o možnostiach franšízy a ako stať sa súčasťou úspešnej siete, neformálny networking a každý návštevník sa môže tešiť na malé občerstvenie.
Poradenstvo v oblasti fotovoltaiky bude po celý deň poskytovať Ai Energy. Záujemcovia sa okrem informácií týkajúcich sa dotácií fotovoltaických riešení dozvedia aj o SLNEČNOM PRASIATKU. Že vám to nič nehovorí? Zastavte sa a zistite jeho výhody :)
Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku si pre najmenších návštevníkov pripravila originálne pieskovisko s kravičkou v životnej veľkosti! To musíte vidieť.
Cestovná kancelária DAKA si okrem prezentácie svojej širokej ponuky cenovo dostupných zájazdov pripravila zaujímavé súťaže o hodnotné ceny.


Ideálne miesto pre váš športový teambuilding / využite posledné voľné termíny tejto sezóny Olympijskom tréningovom centre

X-Bionic Sphere je stelesnením vášne pre šport, je to miesto, v ktorom môžete pocítiť chuť víťazstva a úspechu. Tento výnimočný viacúčelový rezort ponúka vďaka svojich športoviskám a relaxačným zónam ideálne podmienky pre organizovanie športových a firemných teambuildingov. Široká škála ponúkaných služieb, viaceré bohaté možnosti stravovania, cez 1000 lôžok v rámci ubytovania, dostatok parkovacích miest, uspokojí potreby veľkých korporátnych klientov, ako aj kolegov v rámci oddelení, ktorí hľadajú aktívne využitie v rámci svojho voľného času venovaného utužovaniu pracovného tímu.

Email:sales@x-bionicsphere.com Tel: +421 313 262 110

Ekológia

Na našich podujatiach sa snažíme minimalizovať tvorbu odpadu a tak budete mať opäť možnosť si načerpať kvalitnú pitnú vodu od BVS do svojej fľaše. Zároveň vás prosíme aby ste využívali naše nádoby na separovaný odpad, ďakujeme!

V prípade doplňujúcich otázok sme vám k dispozícii.
Tešíme sa na stretnutie už v piatok!

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1.liga
# Tím Z Skóre Body
1. SCH Schaeffler 5 16:3 15
2. POS PosAm 5 10:7 10
3. TES TESCO 5 6:8 7
4. GEN Generali 5 6:9 4
5. KAU Kaufland SK 5 3:8 4
6. SLO SLOVNAFT 5 4:10 3

štatistiky

Slovensko (SLO) 1.liga
1. SCH Dominik Nemec 7 Gólov
2. POS Tomáš Bremser 3 Gólov
3. SCH Peter Vaško 3 Gólov
4. SCH Filip Pukančík 2 Gólov
5. KAU Martin Pavlicek 2 Gólov
6. POS Omar Topič 2 Gólov
7. TES Adrian Ujhelyi 2 Gólov