|
Stanislav Chudík

Registrácie na Firemné MSR sú v plnom prúde. Poďte hrať aj Vy!

Firemné MSR

Slovenský zväz malého futbalu organizuje 28. apríla Firemné majstrovstvá Slovenska v malom futbale. Poďte sa aj vy s vašimi kolegami užiť deň plný športu a zábavy a utužte tak kolektív. Registrujte svoj tím do konca februára a využite výhodnejšie štartovné.

Registrácie na toto podujatie sú už v plnom prúde a každým dňom počet tímov narastá. Účasť na Firemných majstrovstvách Slovenska bude umožnená všetkým korporátnym/ firemným tímom, ktoré prejavia záujem a uhradia účastnícky poplatok.

Ďalšími tímami, ktoré sa už prihlásili sú aj účastníci Business League OTIS Výťahy a ESET. Za mediálnu sféru sa môžeme tešiť na účasť tímu RTVS, ktorý sa v roku 2022 predstavil aj na SZMF Media Cup-e, kde sa nakoniec tešili aj z celkového víťazstva. S odhodlaním do boja o víťazstvo určite pôjde aj ČSOB

Neváhajte a prihláste aj vy svoj tím na Firemné MSR v malom futbale, ktoré sa uskutočnia 28. apríla v Bratislave. Pre všetkých zúčastnených je pripravený bohatý športový a zábavný program. Deadline registrácie je 30. marca. Všetky podrobné informácie o registrácii nájdete TU.


Víťaz na EURO BUSINESS CUP


Najlepšie tri tímy získajú medaile od Slovenského zväzu malého futbalu a budú oficiálne dekorované počas slávnostného záverečného ceremoniálu. Víťazný tím sa stane firemným majstrom Slovenska a získa putovný pohár a licenciu na Firemné majstrovstvá Európy, v hodnote 4.000€ pre 10 členný tím. Štartovacia licencia zahŕňa ubytovanie pre 10 hráčov na 4 noci s ultra all inclusive servisom v 5* hoteli. Možnosť kvalifikovať sa na Euro Business Cup 2023 získajú aj ďalšie tímy z Firemných MSR 2023. Postupový kľúč bude zverejnený po uzavretí registrácii.


Všetky informácie o Firemných MSR v malom futbale nájdete aj na oficiálnom webe firemnemsr.sk.

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1.liga
# Tím Z Skóre Body
1. SCH Schaeffler 0 0:0 0
2. TES TESCO 0 0:0 0
3. GEN Generali 0 0:0 0
4. KAU Kaufland SK 0 0:0 0
5. SLO SLOVNAFT 0 0:0 0
6. POS PosAm 0 0:0 0

štatistiky

Slovensko (SLO) 1.liga