|
Jakub Pediač

GCP centrum: Príďte k nám a zistite, kde sú vaše výkonnostné hranice.

SLO

Na firemných MSR v malom futbale sa môžete tešiť na recovery zónu v podaní Go Create Performance centra. Sú to odborníci na slovo vzatí v oblasti fyzioterapie, diagnostiky či regenerácie. Môžete sa na nich obrátiť s akýmikoľvek otázkami. Ako športové diagnostické a regeneračné centrum pôsobia v Bratislave už takmer 6 rokov.

V centre v rámci diagnostík vykonávajú záťažové testovanie tzv. Spiroergometriu, na základe ktorej vám vedia povedať ako na tom kondične ste, kde máte ešte rezervy a kde sa viete zlepšiť. Nájdete u nich unikátnu 3D diagnostiku pohybu tzv. Run3D. Pomocou tejto diagnostiky vám vedia presne povedať príčinu vzniku vašej bolesti a zároveň sa detailne pozrú na vašu biomechaniku pohybu.


V rámci zranení a bolestí používajú aj fyzikálne terapie ako TECAR či vysoko-výkonný laser s viacerými vlnovými dĺžkami, kde každá vlnová dĺžka ovplyvňuje iné tkanivá a štruktúry v tele. Pomocou laseru riešia bolesti, zápaly, opuchy, biostimuláciu tkanív k rýchlejšiemu hojeniu zranení, ...

TECAR terapia je založená na využití rádiofrekvencie, ktorá zaisťuje chemickú, termickú a mechanickú biostimuláciu tkanív s rôznym typom odporu.


V centre nájdete aj hyperbarickú komoru, ktorej účinky sú širokospektrálne od kozmetických, cez regeneračné až po liečenie neurologických či psychických problémov. Hyperbarická komora zabezpečí dokonalé okysličenie organizmu. V komore dýchate pod tlakom takmer čistý kyslík, ktorý je vháňaný do komory. Kyslík je základný stavebný prvok všetkých chemických procesov v tele, preto urýchľuje regeneráciu jednotlivých tkanív. Komora má vynikajúce účinky aj pri tzv. manažérkych chorobách ako sú vyhoretie, tetánia, stres či únavu.


Na MSR vám ukážu ako správne používať jednotlivé regeneračné pomôcky. Vyskúšať si budete môcť vibračné/nevibračné valce, masážne pištole či regeneračné masážne nohavice. K dispozícii bude aj fyzioterapeutka, ktorá vám bude vedieť pomôcť s prípadnými zraneniami za symbolický poplatok.

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1.liga
# Tím Z Skóre Body
1. SCH Schaeffler 0 0:0 0
2. TES TESCO 0 0:0 0
3. GEN Generali 0 0:0 0
4. KAU Kaufland SK 0 0:0 0
5. SLO SLOVNAFT 0 0:0 0
6. POS PosAm 0 0:0 0

štatistiky

Slovensko (SLO) 1.liga