|
Stanislav Chudík

Firemné MSR v malom futbale sa nezadržateľne blížia

Firemné MSR

Už v piatok 10. mája sa ihrisko Pasienky v Bratislave stane dejiskom veľkolepého športového súboja firemných tímov z celého Slovenska.

Firemné Majstrovstvá Slovenska privítajú 60 firiem, ktoré si zmerajú sily v dynamickej atmosfére, ktorej však určite nebude chýbať ani zábava. Firemné majstrovstvá sa odohrajú celkovo na 7 ihriskách, pričom hráči budú mať možnosť ukázať svoje zručnosti s loptou na štyroch ihriskách s umelou a troch s prírodnou trávou. Táto kombinácia zabezpečí, že každý tím si užije hru v rôznych podmienkach, čo určite pridá na zaujímavosti. 

Firemné majstrovstvá Slovenska nie sú len o športovom súťažení, ale aj o budovaní tímového ducha, posilňovaní vzájomných vzťahov a propagácii zdravého životného štýlu. 


S blížiacim sa dátumom rastú aj očakávania a vzrušenie účastníkov. My vám môžeme sľúbiť, že tohtoročné majstrovstvá budú plné napätia ale aj zábavy. Nech už vyhrá titul ktorýkoľvek tím, jedno je isté. Firemné majstrovstvá prinesú nezabudnuteľné zážitky a nové priateľstvá medzi kolegami z rôznych kútov Slovenska.

Zloženie skupín

To, v ktorej skupine sa vaša firma nachádza, nájdete už v tomto momente na webe podujatia v sekcii tabuľky.

Rozpis zápasov a súpisky

Rozpis zápasov bude zverejnený taktiež na našom webe firemnemsr.sk najneskôr 30. apríla.
Deadline
na uzatvorenie vašich súpisiek je do štvrtka 2. mája. Návod na vytvorenie súpisiek nájdete  TU.
Čestné prehlásenia prosím pošlite do 3. mája na e-mailovú adresu: j.kralik@malyfutbal.sk

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom súpisiek neváhajte kontaktovať Juraja Šupáka mailom na adresu: juraj.supak@malyfutbal.sk

Nezabudnite nás sledovať aj na našich sociálnych sieťach Instagram a Facebook, kde budeme taktiež postupne zverejňovať všetky dôležité novinky a zaujímavosti.

Všetky ďalšie dôležité informácie obdržia manažéri tímov taktiež mailom

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1.liga
# Tím Z Skóre Body
1. SCH Schaeffler 0 0:0 0
2. TES TESCO 0 0:0 0
3. GEN Generali 0 0:0 0
4. KAU Kaufland SK 0 0:0 0
5. SLO SLOVNAFT 0 0:0 0
6. POS PosAm 0 0:0 0

štatistiky

Slovensko (SLO) 1.liga